Til kommende bhkl. forældre

Velkommen 11. maj til opstart i mini-SFO.

Børnene skal møde mandag d. 11. maj kl. 10.00 – 11.30. Vi mødes i skolegården på afdeling Apperup.

Alle forældre vil modtage et program med praktiske detaljer for dagen i E-boks, samt en henvisning til en lille introducerende film om det at starte i MiniSFO på afdeling Apperup.

Dagen vil forløbe efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer med hensyn til afstand mv. Det betyder også, at der desværre kun kan deltage én forælder pr. barn.

På grund af Corona-situationen bliver den store, festlige velkomst med flag og taler først markeret tirsdag d. 11. august kl. 9.00.

Vi glæder os til at se jer og jeres børn d. 11. maj. Se endvidere vores lille video om første dag i MiniSFO.

Ved eventuelle spørgsmål bedes du kontakte Jeanette Kjærgaard på jkc33@helsingor.dk.