Velkommen til Hellebækskolens SFO afd. Apperup foråret 2020

Vi er en SFO for alle børn i hele indskolingen.

Vores fokus og fornemmeste formål i Hellebækskolens SFO er

• At arbejde med børnenes relations kompetence ved eksempelvis at etablere, understøtte og skabe gode legefællesskaber

• At arbejde og stimulere børnenes selvværd ved at følge børnenes interesse og nysgerrighed ved blandt andet at bruge naturen, kreative rum og materiale

• At arbejde med læring ind i en lege og fritidskontekst

• At arbejde med børnenes sundhed og trivsel ved eksempelvis at vi hverdag servere et sund eftermiddags måltid i en pædagogisk kontekst”

• At skabe rum for masser af bevægelse i alle pauser, inde og ude.

• At understøtte og videreføre det lærte i skolen.

Tilmelding til SFO

Lidt praktisk om hverdagen i SFO’en

• Medarbejderne i SFO’en tjekker beskeder på Tabulex mellem 13.15-14.00.

• Medarbejderne i SFO’en kan tage nødvendige opkald på mobilen mellem 14.00-17.00.

• Medarbejderne i SFO’en kan være behjælpelige med at sende børnene til faste sports- og fritidsaktiviteter i et vist omfang, hvis disse aftaler er indskrevet i Tabulex, gerne i god tid og inden 14.00 samme dag.

Åbningstider i SFO:

Morgenpasning: Kl. 06.30 – 08.00.
Efter skoletid: Mandag til torsdag fra kl. 12.55 – 17.00 - fredage lukker vi kl. 16.30.

Afd. Apperup

Skolevej 2